Ajankohtaista

Kelan uusin tiedote korvaa aiemmat ja sitä on muokattu 24.3.2020. Kela  suosittaa etäkuntoutuspalveluiden käyttöönottoa niissä kuntoutuspalveluissa, joissa se on mahdollista. Lue lisää linkistä:

Suomen perheterapiayhdistyksen vuosikokous siirtyy pidettäväksi 19.9. klo 11.00 poikkeusolojen vuoksi.

Suomen perheterapiayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous

19.9.2020 klo 11

Kokouksessa käsitellään Suomen perheterapiayhdistyksen säännöissä kevätkokoukselle määräämät asiat.
Yhdistyksen jäsenet tervetuloa!
Suomen perheterapiayhdistyksen johtokunta

Poikkeusolojen vuoksi työpaja siirretty pidettäväksi 19.9. klo 12-16.00.

Työpajaan ilmoittauneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Haluamme toimia Suomen hallituksen ohjeiden mukaan ja omalta osaltamme ehkäistä epidemian leviämistä.

Kiitos ymmärryksestä.

Tervetuloa Suomen perheterapiayhdistyksen ja Suomen pariterapiayhdistyksen vaikuttamistyöpajaan!

Luodaan keinoja ja materiaalia perhe- ja pariterapian tunnettuuden edistämiseksi ja näiden hoitomuotojen hyödyntämiseksi nykyistä laajemmin.

Aika: La 19.9..2020 klo 12.00 – 16.00

Paikka: Tampere

Ilmoittautumiset anita.birstolin@perheterapiayhdistys.fi ja ilmoita erikoisruokavaliosta kahvitarjoilua varten. Jo aiemmin ilmoittauneiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. Ole nopea, sillä 50 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Jokaisen panos on tärkeä: juuri sinun mielipiteesi ja kokemuksesi ovat arvokkaita yhteisen päämäärän edistämiseksi!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Hakua Jyväskylän yliopiston perhe- ja pariterapiakoulutukseen on jatkettu 14.5.2020 saakka.

Hakuesite