Suomen perheterapiayhdistyksen kevätkokous siirtyy pidettäväksi 19.9. klo 11.00

Suomen perheterapiayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous

19.9.2020 klo 11

Paikka: Työväenmuseo Werstas, Bertel-sali, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere

Kokouksessa käsitellään Suomen perheterapiayhdistyksen säännöissä kevätkokoukselle määräämät asiat.
Yhdistyksen jäsenet tervetuloa!
Suomen perheterapiayhdistyksen johtokunta

Poikkeusolojen vuoksi vaikuttajafoorumi siirretty pidettäväksi 19.9. klo 12-16.00.

Tervetuloa Suomen perheterapiayhdistyksen ja Suomen pariterapiayhdistyksen vaikuttamistyöpajaan!

Luodaan keinoja ja materiaalia perhe- ja pariterapian tunnettuuden edistämiseksi ja näiden hoitomuotojen hyödyntämiseksi nykyistä laajemmin.

Aika: La 19.9.2020 klo 12.00 – 16.00

Paikka: Työväenmuseo Werstas, Bertel-sali, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere

Ilmoittautumiset anita.birstolin@perheterapiayhdistys.fi ja ilmoita erikoisruokavaliosta kahvitarjoilua varten. Jo aiemmin ilmoittauneiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. Ole nopea, sillä 50 ensimmäistä mahtuu mukaan! Työpajaan aiemmin ilmoittauneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Työskentelyä vetämässä kaksi palvelumuotoilijaa.

Jokaisen panos on tärkeä: juuri sinun mielipiteesi ja kokemuksesi ovat arvokkaita yhteisen päämäärän edistämiseksi!

Työpajan jälkeen omakustanteinen ruokailu halukkaille Ravintola Tampellassa klo 17.00. Ilmoittaudu ruokailuun 14.9. mennessä anita.birstolin@perheterapiayhdistys.fi niin saat menuvaihtoehdot!

Syyskoulutuspäivät 26.-27.11.2020 muutos!

LifeStaging/Elisabet Wollsénin työpajaa ei ole mahdollista toteuttaa etänä, joten se siirretään toiseen ajankohtaan koronapandemian aiheuttamien varotoimien vuoksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Perjantaina 27.11.2020 järjestetään etäkoulutuspäivä, jonka ohjelma tarkentuu lähiaikoina. Seuraa ilmoittelua!

Koulutuspäivän jälkeen järjestetään yhdistyksen syyskokous.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Pohjoismainen perheterapiakongressi siirtyy vuodella eteenpäin.

Se järjestetään syksyllä 2021.

Lisätietoja: http://www.nc2020.dk

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Kelan uusin tiedote kuntoutuksiin liittyen koskee kuntoutusta 1.6.2020 lähtien.

Kuntoutuspsykoterapiaa ja vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta voi toteuttaa kasvokkain tai etäyhteydellä. Lue lisää linkistä: