Ajankohtaista

Lämpimästi tervetuloa systeemisen lastensuojelun SyTy-hankkeen perheterapeuttien verkostoitumispäivään!

Aika: tiistai 16.4.2019 klo. 9.30–15.30

Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (salit 1-3), Mannerheimintie 166, Helsinki

Ilmoittautumiset 8.4.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anni.pasanen@thl.fi

Tapahtuma on suunnattu erityisesti tiimiterapeuttina tai tiimien työnohjaajina toimiville sekä näistä rooleista kiinnostuneille perheterapeuteille, mutta myös koordinaattorit ja konsultoivat työntekijät ovat tervetulleita.

Päivässä kerrotaan ja keskustellaan systeemisen lastensuojelun toimintamallista, perheterapeuttisesta työorientaatiosta ja perheterapeutin roolista tiimissä. Lisäksi päivän aikana käsitellään tiimien työnohjauksen ja täydennyskoulutuksen kysymyksiä. Verkostopäivän avulla käynnistetään systeemisen lastensuojelun perheterapeuttien ja työnohjaajien valtakunnallinen verkosto.

9.30   Ilmoittautuminen

10.00 Tutustumista

11.00 Mistä lastensuojelun systeemisessä toimintamallissa on kyse ja missä mennään valtakunnallisesti
 Päivi Petrelius, kehittämispäällikkö, THL